Hoe het begonnen is. Denk ik. Is er een specifiek moment dat je kunt markeren waarop je opeens weet: dat wil ik later worden? Of ‘dit is mijn ding’? Het is vast vaak een samenloop van omstandigheden. Al langer ben je met dingen bezig, ben je over dingen aan het nadenken. Gebeuren er dingen. En opeens is er dan zo’n moment.

Is dit dan mijn waarom, bedenk ik me nu… daar ga ik nog even over nadenken. Maar, wat ik eigenlijk wil vertellen is mijn moment dat ik dacht: ja, ik wil later geluksprofessor worden. Of in ieder geval met geluk, positieve psychologie en de goede dingen van het leven bezig zijn.  En dat begon bij dit boek: World Book of Happiness.

100 ‘geluks-experts’ delen in dit boek al hun kennis over geluk. Inmiddels is er een heel assortiment aan producten ontstaan. Volgens mij voor iedereen wel iets om gelukkig van te worden. Van een boek met theoretische inzichten en kennis, tot praktisch: elke dag een kaart met tips.

Tagged with: ,